Yritysuutiset Hanna Vartio /

Hotelli Punkaharjun loppukesään sekä syksyyn kuuluu paljon

Saimi katsoo Saimiaweb.jpg
Saimi Hoyer katsoo Elina Simosen ottamaa valokuvaa Hotelli Punkaharjun näyttelyssä.

Hotelli Punkaharjun kesä on ollut menestykskäs. Hotellin emäntä Saimi Hoyer hehkuttaa kuluvaa kautta ja iloitsee vielä tulevista tapahtumista.
– Olen äärettömän onnellinen tästä kesästä. Tulevina viikkoina tapahtuu vielä paljon ja esim. sieniviikoloppumme sekä Johanna Oraksen maalauskurssi alkavat olla jo täynnä osallistujia, Hoyer kertoo.
– Sateetkin tulivat kuin tilauksesta varmistamaan hienon sienisadon, ja syyskuun viimeisenä viikonloppuna vietämme gastroviikonloppua.

Perjantaina 10.8. vietetään Johannan ja Saimin Minun Punkaharjuni -iltaa. Ystävykset Saimi Hoyer ja Johanna Oras keskustelevat naiseudesta, ulkomaan vuosistaan, unelmistaan, taiteesta, luovuudesta ja rakkaudesta. Keskustelu kestää noin tunnin ja jatkuu illallisen merkeissä.

Hotelli Punkaharjun palkitut sieniviikonloput jatkuvat syksyllä 2018, ja ensimmäistä sienientäyteistä viikonloppua päästään viettämään jo 25.-26.8. Huippuasiantuntijoiden, Jarkko Korhosen ja Lasse Kososen, johdolla tutustutaan erilaisiin metsien aarteisiin, perehdytään sienten käyttöön ja opetellaan tunnistamaan harvinaisempiakin ruokasieniä. Saimi Hoyer osallistuu myös itse sieniviikonloppuihin. Kaikkiin viikonloppuihin kuuluvat metsäretket oppaiden johdolla, sienilounaat, keittiömestari Mikko Lahtisen suunnittelema huikea kahdeksan ruokalajin sieni-illallinen sekä metsäretkien jälkeiset löylyt hotellin rantasaunalla.

Syksyllä Hotelli Punkaharjulla rentoudutaan joogan merkeissä kahtena viikonloppuna. Viikonloppu tarjoaa kokonaisvaltaisen rentoutumisen mielelle ja keholle. Joogamuotoina viikonlopun ohjelmistossa ovat yin, slow flow sekä saunayoga. Ohjaajina joogaviikonlopuissa toimivat Nina Massa ja Tero VänttinenSaimi by Elina -valokuvanäyttely, eli Saimin Punkaharju-sielunmaisemat Elina Simosen taltioimana ovat nähtävillä hotellin seinillä lokakuun loppuun asti. Naiset ovat juuri aloittaneet vastaavan projektin, joka on tarkoitus viedä myös ulkomaille.
– Ohjelmassamme on vielä toivottu käsityöviikonloppu ja Maria Veitola -viikonloppu. Lokakuussa tuomme hotellille kovia nimiä esiintyjiksi, mutta niistä vasta myöhemmin, Hoyer sanoo arvoituksellisesti.

Tiedot tapahtumiin ilmoittautumisista sekä osallistumismaksuista osoitteessa www.hotellipunkaharju.fi sekä hotelli Punkaharjun Facebook-sivuilla.

Aiheet:
Ei kommentteja! Jätä ensimmäinen kommentti alta.

Jätä kommentti

Vastaat käyttäjän jättämään kommenttiin. Peruuta