Yritysuutiset Hanna Vartio /

Kehonhuolto kannattaa

Oskari Tiainenweb.jpg
Oskari Tiainen perusti yrityksensä joulukuussa 2017 nimellä HierontaOskari ja toimii Possentorneilla Hyvinvointikeskuksessa. Kuva: Nina Roponen

Oskari Tiainen on yrittäjänä nuori, mutta kokenut liikunnan ja hyvinvoinnin alalla. Hän hyödyntää hierojana omassa yrityksessään kokemustaan liikunnanohjaajana ja vannoo henkilökohtaisen asiakaspalvelun luovan pitkäikäisiä asiakkuussuhteita. - Aito kiinnostus ihmisiä kohtaan on se minun juttuni. Asiakas on ihminen, jolla on tarve tulla kuulluksi sekä mieleltään että keholtaan. Kun tapaan asiakkaan ensimmisen kerran, kartoitan, millainen käsittely on tarpeen. Ei ole itsestäänselvää, millainen tekniikka on kenellekin oikea, varsinkaan jos asiakas ei osaa nimetä tarvitsemaansa, mutta se selviää keskustelemalla.

Tiaisen rauhallinen olemus huokuu luotettavuutta. Hänellä on asiakkaita kilpaurheilijoissa, kuntourheilijoissa sekä henkilöissä, jotka hakevat rentoutta, liikkuvuutta ja kuntoutusta. 2017 marraskuussa Savonlinnan ammattiopisto Samiedusta valmistunut hieroja haluaa kouluttautua ja laajentaa palvelutarjontaansa. - Koulutusta on saatavilla mm. kalvokäsittelyistä, ja aion tulevaisuudessa hankkiakin alan syventävää osaamista.

Asiakkaiden ikähaarukka on laaja; kuudestatoista vuodesta ikäihmisiin. - Hierojan on mukauduttava yksilölliseen palveluun. Kaikilla alalla toimivilla on samat perusteet, mutta oma käsiala kehittyy ajan myötä. Olenkin saanut usein palautetta uusilta asiakkailta, että tuntu on aivan toinen, ja joku joskus kysyikin, onko tämä ihan uusi tekniikka, Tiainen hymyilee. Hän kehoittaakin ihmisiä kokeilemaan eri hierojia, koska toisen käsittelystä voi saada keholleen uudenlaisen tunnun ja vireyden.

Liikunta ja lihashuolto ovat tärkeitä asioita. Kun pohditaan syitä sille, miksi lihashuollon tarpeessa olevt ihmiset jättävät lähtemättä hierojalle, arvelee Tiainen, että joku voi pelätä kipua, toinen on siihen tottunut ja kolmas ei ehkä ajattele asian tärkeyttä. - Kotonakin voi tehdä paljon, ja annan asiakkailleni mieluusti ohjeita itsenäiseen lihashuoltoon.

Tiaisella on tuntu siitä, että ihmiset satsaavat tänä päivänä itseensä ja valitsevat usein esim. tavaranostoa mieluummin hyvinvointipalveluja. Yrittäjä pitää myös itse hyvää huolta kehostaan liikkumalla ja käymällä säännöllisesti hierojalla.

- Täytyyhän sitä olla esimerkkinä asiakkailleen, toteaa Tiainen ja lähtee lounastamaan ennen seuraavaa käsittelyä.

Aiheet:
Ei kommentteja! Jätä ensimmäinen kommentti alta.

Jätä kommentti

Vastaat käyttäjän jättämään kommenttiin. Peruuta