Yritysuutiset Netta Karjalainen /

Kuntosali Kristallisportin laajennustyöt hyvällä mallilla

Piironenweb.jpg
Kristallisportin yrittäjä Eero Piironen toivoo laajennuksen tuovan lisää iloa kuntosalikävijöille.

Kuntosali Kristallisportissa kerrottiin viime viikon torstaina pidetyssä tiedotustilaisuudessa, että salilla aloitetaan reilun kahden viikon mittainen laajennusprojekti kuntosalin puolella. Nyt Kristallisportin laajennustyöt ovat jo hyvällä mallilla. Kuntosalin ja vastaanoton välisiä seiniä on kaadettu, ja salilta on nyt näköyhteys vastaanottoon. Vielä kuitenkin riittää tehtävää vapaapainopaikan viimeistelyssä sekä lattioiden laiton kanssa. Lisätilan ansiosta salille ollaan tilattu uusia laitteita, joiden pitäisi saapua maanantaina 20.8 ja olla käytetävissä tiistaista 21.8 alkaen, ellei viivästyksiä tule.

Kristallisportin toimitusjohtaja Eero Piironen kertoi, että laajennuksien ja uusien laitteiden lisäksi syksyn ryhmäliikunta saa uuden tulokkaan. Funbic-tunti on saanut oman paikkansa ryhmäliikuntakalenterista ja tarjoaa vauhdikkaita ja hauskoja askelsarjoja sisältävän tunnin. Kuntosali jatkaa siis toimintaansa Savonlinnassa virinneistä lopettamishuhuista huolimatta.
– Kristallisport on edelleen savonlinnalainen yritys, joka päättää toiminnastaan itse, Piironen vakuuttaa kertoen, että kuntosalilla ja sen henkilökunnalla on vahva luotto tulevaisuuteen.
– Palaute uudistuksista on ollut pelkästään positiivista, eivätkä laajennustyöt ole aiheuttaneet haittaa treenaajille.

Aiheet:
Ei kommentteja! Jätä ensimmäinen kommentti alta.

Jätä kommentti

Vastaat käyttäjän jättämään kommenttiin. Peruuta