Paikallisuutiset Kari Tegelberg /

Laskiaishössäkkä Maatilamatkailu Höökissä

Höök_4016.jpg
Kaarina Höök (2. oik.) toteuttaa tulevankin tapahtuman pitkä­aikaisen luottoporukkansa kanssa. Kokki Heli Hokka (oik.) loihtii pöytiin maukkaat ruuat ja Mirja Kiiveri vastaa tarjoiluista. Taustatukea antaa Pihlajalahden kyläyhdistyksen puheenjohtaja Asko
Nyt myymään omia tuotteita paikan päälle

Lauantaina 10. helmikuuta järjestetään Maatilamatkailu Höökissä Pihlajalahdessa Laskiaishössäkkä, kuten paikan omistaja Kaarina Höök innostuu tapahtumaa kutsumaan. Hössäkkää vieteteen siis päivää ennen laskiaissunnutaita kello 11–16.

Kaarina Höök innostaa kaikkia halukkaita tulemaan tuolloin paikan päälle myös myymään omia tuotteita, kuten vaikkapa käsitöitä, tai omia leipomuksia, hilloja, ihan mitä vain ihmisiä kiinnostavia tavaroita ja tuotteita. Myyjiltä ei peritä minkäänlaisia myyntipöytämaksuja.

– Viime syksynä täällä järjestetty Makumatka maalle -tapahtuma oli menestys. Tapahtumassa kävi paljon ihmisiä ja myös tuotteitaan myyvät tuottajat olivat tyytyväisiä, Kaarina Höök kannustaa.

Tulevan lauantain tapahtumassa on luonnollisesti tarjolla maukasta lounasta. Oman kylän asukas Anne Pulkkinen rekiajeluttaa omalla hevosellaan tapahtumaan osallistuvia ja mukaan voi ostaa savustettuja muikkuja ja leivonnaisia. Ja tietysti kaikkia niitä tuotteita on myynnissä, joista ei vielä tässä vaiheessa tiedetä, että mitä ne ovat.

Muita tapahtumia talven ja kevään aikana Maatilamatkailu Höökissä on viikkoa ennen pääsiäistä 25. maaliskuuta tarjottava pääsiäislounas, jolloin on myös myyjäiset ja myynnissä on myös lampaan lihaa. Huhtikuun 29. päivä tarjoillaan vappuhenkinen brunssi vappusimaineen kaikkineen.

Laskiaishössäkkä-tapahtuman yhteistyökumppanina on vuonna 1983 perustettu Pihlajalahden kyläyhdistys. Yhdistyksen puheenjohtaja Asko Hirvonen on hyvillään, että Maatilamatkailu Höökissä järjestetään majoitus- ja matkailutoiminnan lisäksi myös vuoden mittaan useita tapahtumia.

– Koko kyläyhteisön kannalta on tärkeää, että tulevan laskiaistapahtuman kaltaisia tapahtumia järjestetään Pihlajalahden kylällä. Se hitsaa myös meitä kyläläisiä entistä paremmin yhteen, Asko Hirvonen korostaa.

Aiheet:
Ei kommentteja! Jätä ensimmäinen kommentti alta.

Jätä kommentti

Vastaat käyttäjän jättämään kommenttiin. Peruuta