Paikallisuutiset Savonmaa /

Laskiaisriehassa juhlittiin 20-vuotiasta Ratsastuskoulu Sarin Tallia

SarinTalli_3464.jpg
Ratsastajainliiton hallitus myönsi Sari (oik.) ja Timo Karvoselle pronssiset ansiomerkit. Ansiomerkit luovutti juhlatilaisuudessa Ratsastajainliiton Kaakkois-Suomen alueen edustajana Mari Salminen. Itä-Savon Urheiluratsastajat ry:n puheenjohtaja Martti Me

Sari ja Timo Karvoselle ansiomerkit

Savonlinnassa Ratsastuskoulu Sarin Tallilla vietettiin sunnuntaina perinteistä laskiaisriehaa kauniissa kevätsäässä. Sarin Tallilla on järjestetty Laskiaistapahtuma Itä-Savon Urheiluratsastajat ry:n ja tallin yhteistyönä jo kahdenkymmenen vuoden ajan ja laskiaisriehasta on muodostunut yksi vuoden päätapahtumista. Tämän vuoden Laskiaisriehassa juhlittiin Sari ja Timo Karvosen 20-vuotisyrittäjäjuhlaa Ratsastuskoulu Sarin Tallin yrittäjinä. 

Itä-Savon Urheiluratsastajat ry:n hakemuksesta Suomen Ratsastajainliiton hallitus myönsi Sari ja Timo Karvoselle pronssiset ansiomerkit, jotka luovutti juhlatilaisuudessa Ratsastajainliiton Kaakkois-Suomen alueen edustajana Mari Salminen. Pronssinen ansiomerkki voidaan myöntää henkilölle, joka on toiminnallaan tai toimenpiteillään huomattavasti tukenut ratsastajainliiton tai sen jäsenyhdistyksen työtä. Itä-Savon Urheiluratsastajat ry:n puheenjohtaja Martti Merilä kertoi tervetuliaispuheessaan Sarin Tallin 20-vuotisesta menestyksekkäästä taipaleesta. Tuntematon Sotilas- elokuvan kuvauksissakin esiintynyt ja Kaakkois-Suomen alueen suomenhevosten estemestaruuskilpailussa mitalisijan saavuttanut Suomenhevonen Tattari veti omistajansa Anna Pulkkisen ohjastamana rekiajelulla yleisöä koko tapahtuman ajan ja talutusratsastuksessa oli jonoa kun tallin suomenhevosilla ja poneilla pääsi kokeilemaan ratsastusta. 

Tapahtumassa järjestettiin juhla-arvonta, ja parhaiten arpaonni suosi Sami Rautiaista, joka sai arpajaisista kotiin viemisiksi television. Tallin nuorimpien harrastajien keskuudessa suursuosion saanut keppihevosharrastus jatkui kun Keppihevosratsukoille oli tehtävärata vapaassa käytössä koko tapahtuman ajan. Tehtäväradalla kävikin vilske kun isommat ja pienemmät keppihevosratsukot kisailivat esteradalla. Nuotiomakkara ja laskiaispullat tekivät kauppaansa ja pulkkamäki oli kovassa käytössä.

Aiheet:
Ei kommentteja! Jätä ensimmäinen kommentti alta.

Jätä kommentti

Vastaat käyttäjän jättämään kommenttiin. Peruuta