Paikallisuutiset Savonmaa /

Puheenjohtaja vaihtui liike- ja virkanaisissa

BPW-puheenjohtajat.jpg
Maire Huopalainen (vas.) luovutti puheenjohtajan tehtävät uudelle puheenjohtajalle Sirpa Kemppiselle yhdistyksen kuusenkaristajaisissa.

Iloinen jälleennäkemisen puheensorina täytti 4.1. Wanhan Kasinon terassin, kun Savonlinnan liike- ja virkanaiset kokoontuivat viettämään varaslähtöä kuusenkaristajaisiin. Itse asiassa, tilaisuus oli samalla siirtymistä uuteen puheenjohtajakauteen.

Väistyvä puheenjohtaja Maire Huopalainen kiitteli yhdistyksen hallitusta hyvästä yhteishengestä ja yhteistyöstä ja kertoi juurikin yhdistystoiminnan kannalta sen olevan ensiarvoisen tärkeää. On puhallettava yhteiseen hiileen ja nähtävä sama suunta. Samalla hän totesi, jo aiemminkin esille tuomansa näkemyksen yhdistyksen jäsenten tuomasta henkisestä voimavarasta tärkeänä osana yhdistystoimintaa.

Varapuheenjohtaja Maire Tiittala esitti yhdistyksen jäsenten tervehdyksen luopuvalle puheenjohtajalle kukkasin.

– Yksi aikakausi on ohi ja on uudistumisen aika, sillä jokainen puheenjohtaja luo omannäköisen kauden ja tuo uusia tuulia yhdistyksen toimintaan ja hyvä niin. Savonlinnan liike- ja virkanaiset saavat hyvän ja kokeneen puheenjohtajan Sirpa Kemppisestä, totesi Maire Huopalainen hetkeä ennen puheenjohtajan käätyjen vaihdosta.

Uusi puheenjohtaja Sirpa Kemppinen kannustaa liittymään aktiiviseen ja energiseen yhdistykseen.

– Meillä on merkittävä 70-vuotistaival takana naisten asialla, mutta myös muu paikallinen auttaminen on lähellä meidän sydäntä. toteaa Sirpa Kemppinen.


Aiheet:
Ei kommentteja! Jätä ensimmäinen kommentti alta.

Jätä kommentti

Vastaat käyttäjän jättämään kommenttiin. Peruuta