Paikallisuutiset Kari Tegelberg /

Savonlinnan kansallisilla senioreilla juhlavuosi

Seniorijutun kuva.jpg
Savonlinnan kansalliset seniorit ry täyttää tänä vuonna 45 vuotta. Juhlan kunniaksi lähdettiin tiistaina joukolla viettämään ulkoilupäivää.

Savonlinnan kansalliset seniorit ry täyttää tänä vuonna 45 vuotta. Yhdistys on perustettu vuonna 1973 ja siinä on nykyisin jäseniä lähes 350. Yhdistys on tällä jäsenmäärällä Itä-Suomen suurin seniorijärjestö. Yhdistyksen puheenjohtajan toimii tällä hetkellä Pekka Huovila.

Savonlinnan kansalliset seniorit ry on sääntöjensä mukaan puolueisiin sitoutumaton yhdistys, jonka tarkoituksena on jäsenten henkisen, fyysisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin edistäminen.

Savonlinnan kansallisten senioreitten sauvakävelyryhmän vetäjä Eeva Repo kertoo, että moni yhdistyksen jäsenistä liikkuu säännöllisesti ja aktiivisesti. Sauvakävelyä on Revon mukaan harrastettu porukalla jo parinkymmenen vuoden ajan aina tiistaisin. Ryhmän kävelijät ovat iältään 70-80-vuotiaita.

Yhdistyksen jäsenet harrastavat muutakin liikuntaa kuin sauvakävelyä. Muun muassa keilailu ja voimistelu ovat Eeva Revon mukaan suosittuja liikuntamuotoja. Kahvila Saimassa kokoontuu säännöllisesti korttipelikerho ja Killassa elokuvakerho.

Tämän vuoden teemana yhdistyksellä on Seniorit nettiajassa. Talvikuukausina senioritapahtumia järjestetään joka 3. torstai. Kansalliset seniorit tekevät myös säännöllisesti retkiä ja järjestävät jäsentilaisuuksia, joissa pohditaan eri tapahtumia, joihin on osallistuttu.

Aiheet:
Ei kommentteja! Jätä ensimmäinen kommentti alta.

Jätä kommentti

Vastaat käyttäjän jättämään kommenttiin. Peruuta