Paikallisuutiset

Savonlinnan kaupunkialueen paikallisliikenteessä otetaan 1.8. käyttöön lasten arvolippu ja lasten 30 päivän lippu

Alle 12-vuotiaat matkustavat elokuun alusta lähtien yhdellä eurolla per suunta tai 40 eurolla rajoituksetta 30 päivän ajan.

Kaupunkialueen paikallisliikenteessä otettiin keväällä käyttöön arvolippu, jota täydennetään nyt myös alle 12-vuotiaille. Alle 12-vuotiaan arvolipulla tehdyn matkan hinta on yksi euroa per suunta. Arvolippu ei ole henkilökohtainen eikä savonlinnalaisuutta vaadita. Arvolipulle voi ladata maksimissaan 250 euroa, minimilatauksen määrää ei ole määritelty. Arvolippu on voimassa kolme vuotta.

Lisäksi käyttöön otetaan alle 12-vuotiaiden lastenlippu. Lastenlippu on voimassa ostohetkestä 30 päivää. Lipun hinta on 40 euroa ja sillä voi matkustaa rajattomasti eli matkojen määrää ei ole rajoitettu. Lastenlippu on henkilökohtainen ja se myydään vain Savonlinnassa kirjoilla oleville henkilöille.

Molemmat lipputuotteet ovat voimassa kaupunkialueen paikallisliikenteen vuoroissa (linjat 1-4 ja koulupäivien apuvuoro 5) sekä Linja-autoliike S. Kosonen Oy:n vuoroissa Nojanmaan ja Savonlinnan linja-autoaseman välillä.

– Kaupunkiliikennettä kehitetään jatkuvasti asiakkaiden tarpeiden mukaan. Nämä ovat uusia lipputuotteita täydentämään lippuvalikoimaamme. Muut lipputuotteet pysyvät ennallaan, kertoo logistiikkapäällikkö Pia Hokka-Itkonen.

Lipputuotteita voi ostaa Matkahuollon toimipaikoista tai matkakortteja myyviltä asiamiehiltä. Savonlinnan Matkahuollon asiamiespiste on Kahvila Aromi linja-autoasemalla. Jos asiakkaalla ei ole käytössään matkakorttia, peritään ensimmäisen oston yhteydessä korttimaksu 6,50 €. Matkakortin lataus onnistuu edellä mainittujen lisäksi R-kioskeissa ja busseissa.

Aiheet:
Ei kommentteja! Jätä ensimmäinen kommentti alta.

Jätä kommentti

Vastaat käyttäjän jättämään kommenttiin. Peruuta